top of page

Vi er to søstre som finner stor glede og rekreasjon i håndarbeid av ulikt slag.

Mette er bosatt i Valldal  har hatt garn mellom hendene siden hun var ei lita jente. Det er gleden over godt håndarbeid og gamle tradisjoner som førte til oppdagelsen av kontstrikk.

Heidi er bosatt på Askøy og var mange år uten garn og pinner. Inntil hun i en ferie sammen med Mette igjen ble bitt av basillen. Når Heidi også fikk kontstrikken inn i fingrene ble det raskt klart at det måtte bli bok. Mette er primus motor bak boka, "Kontstrikk, enklere enn du tror" og har laget de fleste oppskriftene i boka. Denne gav vi ut i 2015. I 2018 fikk vi også gitt ut boken Pinnedans sammen. 
Høsten 2021 ble det klart at Heidi ønsket å fokusere på andre områder innen håndarbeide. Fra 2022 har Mette drevet Pinnedans alene.

I tillegg har vi en facebookgruppe med samme navn som boka, "Kontstrikk, enklere enn du tror". I gruppa er det fokus på inspirasjon, hjelp og deling.

 

Vi har begge samme holdning til håndarbeid, det er rekreasjon og medisin for sjelen i en travel hverdag. Ingenting kan slå et par timer i ro og mak med pinner og garn mellom hendene, eller ved symaskinen.

 

Alle strikkere ønskes lykke til med kontstrikk, og alle er hjertelig velkommen til å besøke oss på facebook.

bottom of page